Mysig kväll på IKEA

Igår satt jag hela dagen i redovisningar, vilket var både jobbigt och intressant. Utgångspunkten var att Sverige av någon outgrundlig anledning blivit en stormakt runt Östersjön och lagt alla nordiska länder under sig, samt de baltiska staterna men även Tyskland, Polen och Vitryssland. Vårt arbete var att som språkvetare försöka lösa problemet med vilket språk man bör tala i stormakten och hur man ska gå tillväga för att lösa språkproblemen. Alltså ett arbete om språkpolitik och språkplanering. Som sagt: jobbigt men ganska intressant.

När skolan vad slut hämtade Martin upp mig med bilen och vi åkte ut till Boländerna och IKEA. Vi köpte lite nödvändiga saker till cyklarna, en del julsaker och faktiskt den första julklappen. Vid 18.00-19.00 tiden satte vi oss ned i restaurangen på IKEA och åt kvällsmat. Var faktiskt väldigt mysigt att sitta där och äta och titta ut i mörkret. Restaurangen är mycket trevlig i lågtrafik, skönt att bara få sitta ner och njuta när den inte är full med massa stressande lunchgäster. Att äta frukost på IKEA är en annan sak jag gillar. Mycke trevligt och billigt också visserligen.

Sedan när vi gått ett varv i butiken åkte vi hem och kurade ner oss i soffan och tittade på Freaky Friday och smaskade på pepparkakskola och äppelmust.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0