Besök hos föräldrarna

Sitter just nu hemma hos pappsen i Riddarhyttan ute i Västmanlands skogar. Därav lite mindre aktivitet här inne. Skönt att komma bort hemifrån ibland och få träffa familjen. Det har varit en hel del diskussioner och annat de här dagarna. Tittat en del på Stockholm Horse Show, var länge sedan jag kollade på ridsport. Längtar tillbaka en del.

Imorgon ska vi förbi hos svärföräldrarna på genomfarten i Västerås. Blir kul att träffa dem med. Blev bara en snabbis i fredags när vi kom förbi och hämtade bilen. Resan hit är en historia för sig. Stressig dag i Sthlm, sedan är tåget vi ska åka med fullbokat, tåget till Västerås var också fullbokat, till slut bestämmer vi oss för att åka buss till Västerås och hämta upp bilen där. På grund av missförstånd med busschauffören blir vi av "avslängda" av bussen innan vi hunnit ut ur Uppsala. Så allt slutar med att vi får åka taxi till Västerås på ULs bekostnad, tar bilen i Västerås till Riddarhyttan och kommer fram halv nio på kvällen, typ 2 timmar efter att vi egentligen skulle kommit fram. En aning irriterade och trötta efter allt krångel.

Fredagen var dock väldigt bra. Tyckte väldigt mycket om besöket på Norstedts. Kassen med ordböcker var ljuspunkten på en annars bäcksvart dag.

Bless!
Alexandra


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Oh, ordböcker, de kan verkligen göra en lycklig :)

2009-11-29 @ 20:45:24
URL: http://tanktochskrivet.blogg.se/
Postat av: Teresa

Varför var den annars becksvart?

2009-11-29 @ 23:07:32
URL: http://vintervagor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0